Neem vrijblijvend contact op +31 6 10 86 23 38

Ontdek alle parken activiteiten op Beleef het avontuur

Midgetgolfen


voor jong en oud uitdagend

Reserveren

Klimpark Streekbos beschikt over een 18 holes midgetgolfbaan, die voor jong en oud uitdagend is!

Een midgetgolf-rondje (18 holes) duurt ongeveer anderhalf uur. Vanaf 4 jaar kan een kind al heel aardig meedoen. Midgetgolf is voor jong en oud een leuke sportieve tijdsbesteding.

Tarieven: 
€ 5,00 p.p.: kinderen tot 12 jaar.
€ 6,00 p.p. : vanaf 12 jaar en ouder. 
Inclusief: huur van materiaal, scoreformulier
Tijdsduur: +- 1 uur
Kleding advies: Makkelijk zittende kleding.

Optioneel: Smulbox met daarin; patat, saus, snack naar keuze, drinken en een ijsje toe, voor € 6,50,- pp (alleen op woensdag middag, zaterdag en zondag

Overzicht van alle activiteiten

Dit is een leuke activiteit voor

Spelregels

Een midgetgolfbaan bestaat uit 18 banen, dus 18 holes. Elke baan is zo gemaakt dat hij in twee slagen gemaakt kan worden, dus met twee keer slaan ligt de bal in de hole. De bal wordt op de afslagplaats gelegd, dit is een cirkel van stippen. Dan wordt de bal weggeslagen naar de hindernis of naar de hole. Als de bal de hindernis is gepasseerd en stil ligt mag vanaf die plaats verder gespeeld worden. Het aantal slagen dat nodig is om de bal in de hole te krijgen, wordt genoteerd. Je mag per hole niet meer dan 6x slaan, is de bal dan nog niet in de hole dan moet er een 7 genoteerd worden. Ligt de bal tegen een buis of tegen een hindernis dan mag hij uitgelegd worden tot op de witte lijn.