+31-(0)6-10862338

Naast het klimmen bied Klimpark Streekbos nog vele andere activiteiten en arrangementen aan, die u goed kunt combineren met of zonder het klimmen. Zo kunnen de jongste een potje midgetgolf spelen terwijl u boven in de lucht hangt, of de ouderen gaan Klootschieten terwijl de jeugd tussen de bomen zweeft. Ook een middag met de familie teambuilding spellen doen en afsluiten met een gezellige BBQ dit kan bij restaurant IJgenweis Streekbos.

De verschillende activiteiten en arrangementen die wij bieden naast het klimmen zijn:

(klik op onderstaande links om de beschikbare activiteiten/arrangementen te bekijken)

Midgetgolf
Wij hebben een uitdagende 18 holes midgetgolfbaan. Denk je dat het je lukt om een hole in one te slaan?

Kanoën
Ook benieuwd naar de mooie omgeving? Vanuit het Streekbos kunt u met de kano alle kanten op.

Klootschieten
Ben jij de Kloothoofd van het team, dan mag jij het spel beginnen. Klootschieten speelt u in teams,  het is de bedoeling om de route in zo weinig mogelijk worpen af te leggen. Jong en oud, sportief of niet, iedereen kan er aan mee doen

Water arrangement
Voelen jullie je als een vis in het water, dan is het water arrangement wat voor jullie. Tijdens het water arrangement maakt u kennis met de verschillende manieren van vervoer op het water.

Golf arrangement
Hebben jullie een uitstekende hang/oog coördinatie en houden jullie van ballen? dan is het golf arrangement echt wat voor jullie.

Knal arrangement
Schiet één iemand de meeste punten binnen of kiezen jullie ervoor om als team het verste te schieten met jullie eigen gemaakte katapult. Tijdens het knal arrangement kan het allemaal.

Zeskamp arrangement
Houden jullie van een sportieve uitdaging? tijdens de zeskamp worden jullie op verschillende manieren getest op jullie conditie, kracht, snelheid en samenwerking.

Teambuilding arrangement
Kan jij iedereen uit je team even goed of zijn er nog dingen die jij te weten wilt komen? Tijdens een teambuildings arrangement leer jij je team net even beter kennen.

LET OP! De verschillende arrangementen moeten vooraf gereserveerd worden m.u.v. Midgetgolf en kanoën. Liever activiteiten los boeken, dat kan natuurlijk ook.

Mocht u zelf een goed idee hebben, wij denken graag met u mee.

Reserveren, of meer informatie neem dan contact met ons op.