+31-(0)6-10862338

Heb je een schoolreisje op de planning staan? Of vier je binnenkort een feestje omdat je jarig bent of gaat trouwen? Misschien heb je wel zin in een avontuurlijk personeelsuitje? Of een gezellige familiedag. Bij Klimpark Streekbos is van alles mogelijk. Wij organiseren complete arrangementen maar je kan ook een arrangement naar je eigen wensen samenstellen.

Schoolreisjes
Een keer een spannend schoolreisje beleven? In het Streekbos vind je een klimpark vol avonturen. Klimpark Streekbos is een hele speciale locatie voor schoolreisjes, waar je plezier beleeft op grote hoogtes. En daar hoort natuurlijk ook een lekker patatje met kroket bij!

Schoolkampen
Ook voor een compleet verzorgd schoolkamp kun je bij ons terecht. Wij hebben de beschikking over een groot groepskampeerterrein, trekkershutjes en sanitaire voorzieningen zoals douches en toiletten.

Kinderfeestjes
Altijd al als Tarzan of Jane tussen de bomen willen klimmen, klauteren en zwaaien? Dan is een feestje bij Klimpark Streekbos echt kicken! Zowel voor jou, de jarige job, als je vrienden en vriendinnetjes. Jullie krijgen uitleg en veiligheidsinstructies van onze stoere instructeurs en gaan vervolgens het klimpark in. Je zwaait van boom naar boom. Daar praat iedereen nog heel lang over!

Personeelsuitjes
Heb je zin in een onvergetelijke dag met collega’s. Klimpark Streekbos biedt een actieve topdag in de natuur. Lekker buiten, dat is genieten. Maak er bijvoorbeeld een klimcompetitie van. Wie is de snelste? Combineer het klimmen met andere activiteiten, bijvoorbeeld klootschieten of midgetgolfen. En afhankelijk van het gekozen tijdstip geniet je van een heerlijke lunch of  BBQ.

Vrijgezellenfeesten
Wil jij een vrijgezellendag plannen om nooit te vergeten? Dan is een dagje klimpark de juiste keuze. Hijs de vrijgezel in een Tarzan of Jane outfit, slinger door de bomen en geniet! Want wie dit hoogtepunt overwint is klaar voor het huwelijk!

Wil je jouw schoolreisje, bedrijfsuitje, familiedag of vrijgezellendag organiseren bij Klimpark Streekbos? Neem contact met ons op en we maken er samen een onvergetelijke dag van!

Direct reserveren