+31-(0)6-10862338

Vrijgezellenfeestje mannen

Je wordt wakker en denkt aan je nietsvermoedende vriend die nog ligt te slapen. Hij gaat over twee maanden trouwen en verwacht zeker niet dat vandaag zijn vrijgezellendag is. En wat voor een dag! Jullie hebben een avontuurlijke, sportieve dag samengesteld. Een echte mannendag. Een paar uur later sta je voor zijn deur. Verrassing! Meekomen jij. Zijn vriendin heeft al een tas klaar staan met extra kleding en nog een beetje beduusd neem je je vriend mee naar de auto. Daar treft hij zijn andere vrienden, die klaar staan met een lapje stof en een liaan. Trek maar aan en dan gaan we! Het is een klein uurtje rijden, maar dat is het waard. Jullie gaan bij Klimpark Streekbos in Bovenkarspel jullie oermens ontdekken. Alle mannen gaan voor het zwarte parcours, voor de echte waaghalzen. En jullie maken er een competitie van; wie klimt het snelste? Na 2,5 uur klimmen is het tijd voor bier en een BBQ. Want dat hoort ook bij een echte mannendag toch?

Boek het vrijgezellenarrangement  voor € prijs op aanvraag

Inclusief 2,5 klimmen, bbq en drank

Heb je zin in nog meer sportiviteit? Je kan dit arrangement uitbreiden met één van onze andere arrangementen of bijvoorbeeld een lunch. Alles is mogelijk.


Vrijgezellenfeestje vrouwen 

Je bent al weken bezig met de voorbereiding van het vrijgezellenfeestje van je vriendin. Ze heeft vast al door dat morgen haar vrijgezellenfeestje is, maar ze raad nooit wat we gaan doen. Geen high tea, beautydag of taarten maken maar een avontuurlijke natuurbelevenis! Een unieke invulling van de dag. Om 9 uur staan jullie met z’n allen voor de deur om haar op te halen. Ze is een beetje zenuwachtig; wat gaan we vandaag doen? Als hint geven jullie haar eerst een stukje bananentaart, maar ze raadt het niet. Op weg naar Klimpark Streekbos vraagt ze jullie de oren van het hoofd, maar niemand verklapt iets. Aangekomen geven jullie haar een volgende hint; een Jane pakje. Nu valt het kwartje. Jullie vermaken je 2,5 uur opperbest. Iedereen heeft de grootste lol in het overwinnen van de verschillende parcours. Daarna is het tijd voor een overheerlijke luxe lunch!

Boek het vrijgezellenarrangement  voor € prijs op aanvraag

Inclusief 2,5 klimmen, uitgebreide lunch en prosecco 

Heb je zin in nog meer gezelligheid? Je kan dit arrangement uitbreiden met één van onze andere arrangementen, een boottocht of een bbq. Alles is mogelijk.

Reserveren, of meer informatie neem dan contact met ons op.